Kladdig kladdkaka utan ägg

Kladdkaka utan ägg blir lika smarrig som vanlig kladdkaka! Och desto bättre, för nu kan även de som inte äter ägg fika på en god och kladdig kladdkaka!

GÖR SÅHÄR:

 

  1. Koka upp vattnet i en kastrull. Lägg i tepåsarna och låt dra i 5 minuter. Tillsätt vaniljextrakt och honung. Fördela blandningen i två glas eller muggar.
  2. Värm upp mjölken i en kastrull. Använd en mjölkskummare eller vispa med en handvisp i mjölken för att skapa ett skum. Häll mjölken i glasen och pudra över malen kanel.

Ingredienser

2 glas

1 1/2 dl vatten
3 portionspåsar Rooibos Chai Te från Khoisan Tea
1/2 tsk ekologiskt vaniljextrakt från Khoisan Tea
2 tsk flytande honung
4 1/2 dl standardmjölk

malen kanel att toppa med

 


Recept framtaget av Peter Dahlberg i samarbete med Khoisan Tea.
Hitta Peter Dahlberg på Instagram genom hans konto @peterbakar